روزگار تلخ مرد مشهدی پس از ۵ ازدواج ناموفق پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ٣٠ اردیبهشت ١۴٠٣) | آغاز مجدد بارش باران و رعدوبرق از اواسط هفته مردی که زن دومش را به قتل رسانده بود، از قصاص نجات یافت + عکس تولیت آستان قدس رضوی: مرکز درمان ناباروری بشری برای اقشار آسیب‌پذیر که توان مالی ندارند، ایجاد شده است آموزش‌های تخصصی یک‌ساله برای زوجین در آستانه ازدواج برگزار می‌شود هزینه‌کرد ۱۳۴۶ میلیارد تومان برای بیمارستان رضوی از سال ۱۳۹۹ تاکنون وزیر بهداشت در مشهد: مراجعه یک میلیون ‌و ۲۰۰ هزار نفر به مراکز درمان ناباروری کشور در سال گذشته مشاوره رایگان روانشناسی برای زوجین در سال اول زندگی مشترک مشکل تک‌جنسیتی سالمندی پیش روی کشور است بزرگ‌ترین مرکز درمان ناباروری شرق کشور در مشهد افتتاح شد + فیلم آیا برای سالمندی جمعیت آماده‌ایم؟ | جمعیت سالمندان جهان تا ۲۵ سال دیگر دو برابر می‌شود حدود ۷ هزار و ۵۰۰ نفر از حوادث ناشی از بارندگی خراسان‌رضوی دچار حادثه شدند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) تولید ۲ دارو بر پایه گیاه زعفران در دانشگاه علوم پزشکی مشهد هوس خوردن برخی غذا‌ها نشان‌دهنده برخی کمبودها در بدن شماست ۵ دلیل که چرا آب گوجه‌فرنگی برای سلامتی شما مفید است ورود سامانه بارشی به غرب کشور طی سه‌شنبه (یکم خرداد ۱۴۰۳) حریق بزرگ انبار چوب در جاده کلات مشهد اطفا شد + عکس حقوق همه بازنشستگان امروز پرداخت می‌شود، بازنشستگان تامین‌اجتماعی نگران نباشند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) چه حرف‌هایی موجب سرد شدن رابطه زوجین می‌شود؟ خانواده و جوانی جمعیت درچشم‌انداز بیست‌ساله مشهد
سرخط خبرها

کمبود دوباره بلیت هواپیما در آستانه تعطیلات نوروزی

  • کد خبر: ۲۱۳۸۳۴
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۴
کمبود دوباره بلیت هواپیما در آستانه تعطیلات نوروزی
بازار بلیت شب عید هواپیما همچنان در وضعیت نابسامانی به سرمی‌برد. بلیت هواپیما هم با قیمت سرسام‌آوری عرضه می‌شود و هم کمیاب است.

به گزارش شهرآرانیوز، از اواسط دی‌ماه که قیمت بلیت‌های هواپیما با افزایش روبه‌رو شد؛ در مقابل موجب کمیاب‌شدن بلیت هواپیما در بازار شد که پس از رأی دیوان، بلیت پرواز‌های داخلی از سوی شرکت‌های هواپیمایی با افزایش حدود ۱۰۰ درصدی قیمت‌ها، عرضه شد.

با توجه به آستانه عید نوروز بلیت هواپیما در این بازار حمل‌ونقل با کمبود مواجه شده و باید دید مسؤلان در این زمینه چه اقداماتی را در پیش خواهند داشت و بحران‌های این بخش به دست کدام سازمان گره‌گشایی خواهد شد.

ایرلاین‌ها مدعی هستند که دلیل گرانی بلیت به دلیل ثابت بودن نرخ در دو سال گذشته بود. ایرلاین‌ها ادعا می‌کنند که قیمت بلیت هواپیما با توجه به افزایش هزینه‌ها برای آن‌ها صرفه اقتصادی ندارد و باید نرخ‌گذاری توسط خود شرکت‌های هواپیمایی انجام شود؛ البته دیوان عدالت اداری قیمت‌گذاری را به خود ایرلاین‌ها واگذار کرده بود، اما وزارتخانه راه و شهرسازی این قانون را موقوف‌الاجرا کرد.

برهمین اساس ایرلاین‌ها با موقوف‌الاجرا شدن قانون آزادسازی قیمت بلیت هواپیما به لج و لجبازی کردن با سازمان‌های مربوطه افتادند و بلیت‌های خود را قیمت‌های زیاد یا «بیزینس» در بازار عرضه می‌کنند که موجب نارضایتی مسافران شده است. البته باید به موضوع لغو یک‌باره پرواز‌ها نیز اشاره کرده که شرکت‌های هواپیمایی در روز انجام پرواز یا چند روز مانده به عملیات پرواز، بدون هیچ‌گونه توضیح و دلیل قانع‌کننده‌ای پرواز را کنسل می‌کنند.

البته اخیرا اخباری مبنی بر آزادسازی سوخت هواپیما و حذف یارانه مطرح شد؛ شرکت‌های هواپیمایی اعتقاد دارند که یارانه سوخت هواپیما عدد قابل توجهی نیست و نخواهد بود در حالی که مسولان سازمان هواپیمایی و وزارت راه و شهرسازی اظهار می‌کنند که قیمت سوخت یارانه‌ای موجب کاهش چشمگیر بلیت هواپیما می‌شود و اگر سوخت یارانه‌ای هواپیما حذف شود قیمت بلیت قابل کنترل نیست.

شرکت‌های هواپیمایی بهانه‌ای برای افزایش قیمت بلیت هواپیما ندارند

مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی درخصوص قیمت سوخت هواپیما گفت: هم‌اکنون سوخت هواپیما با قیمت لیتری ۶۰۰ هزارتومان به شرکت‌های هوایی عرضه می‌شود که در مقایسه با قیمت سهمیه‌ای بنزین در بازار آزاد هزار و ۵۰۰ عرضه می‌شود که طی جلسات اخیر موضوع افزایش قیمت سوخت هواپیما در دولت مطرح شد که به دلیل احترام به وزیر راه و شهرسازی این طرح لغو شد.

بذرپاش تصریح کرد: درخصوص ترخیص قطعات هواپیما و تسهیلات به شرکت‌های هواپیمایی هر نوع همکاری که نیاز باشد قطعاً خواهیم داشت و شرکت‌های هوایی به شرکت فرودگاهی کشور بدهی دارند. بنا شد تا مراعات ایرلاین را بکنیم که موانعی در خصوص انجام پرواز‌ها رخ ندهد.

این مقام مسئول در ادامه تاکید کرد: برخی‌ از شرکت‌های هوایی به موقوف‌الاجرا شدن حکم توجهی نکردند و برخلاف قوانین بلیت‌های داخلی هواپیمایی را افزایش دادند که برهمین اساس سازمان هواپیمایی کشور بازرسی و دخالت خود را آغاز کرد.

سه سایت به علت گران‌فروشی بلیت متوقف شدند

طی روز‌های اخیر محمد محمدی‌بخش، رئیس سازمان هواپیمایی کشور از توقیف سه سایت گران‌فروش بلیت هواپیما خبر داد و گفت: براساس ابلاغ معاون دادستان و جانشین سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۳۰ ویژه فرودگاه‌های تهران به شرکت‌های هواپیمایی، «شرکت‌های موج زمزم، چارتر ۷۲۴ و زیرمجموعه‌های آن و گروه نرم افزاری آپ» به علت گران‌فروشی بلیت هواپیما از هرگونه واگذاری و فروش بلیت تا اطلاع ثانوی ممنوع شدند.

در راستای انتشار این خبر شرکت «آپ» جوابیه‌ای انتشار داد و اعلام کرد که این شرکت دخالتی در قیمت‌گذاری بلیت‌ها ندارد و آنچه قیمت‌گذاری می‌شود برای فروش، توسط خود شرکت‌های هواپیمایی انجام می‌شود.

جعفر یازرلو، سخنگوی سازمان هوایپمایی کشور درخصوص صحت چنین روندی گفت: قطعاً چنین موضوعی صحت ندارد و این اپلیکیشن باید براساس قوانین اجازه فروش بلیت را برای شرکت‌های هوایی صادر کند و برای گران‌فروشی هیچ بهانه‌ای مورد تأیید نخواهد بود.

براساس این گزارش، وضعیت بازار بلیت هواپیما هر روز آشفته‌تر از روز گذشته می‌گذرد، اختلاف نظر سازمان و ارگان‌ها برای نحوه قیمت‌گذاری بلیت هواپیما موجب شکایت مسافران این صنعت حمل‌ونقل شد و به نظر می‌رسد با موقوف‌الاجرا شدن حکم دیوان عدالت اداری، شرکت‌های هوایی از قانون قبلی پیروی نمی‌کنند و براساس دلخواه خود بلیت را قیمت‌گذاری و در بازار عرضه می‌کنند؛ با نزدیک شدن به عید نوروز میزان پرواز‌ها قطعاً با افزایش روبه‌رو خواهد شد که برای سامان یافتن نیازمند اقدامات جدی از سوی سازمان هواپیمایی کشور و وزارت راه و شهرسازی است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->